Sitemap
- Homepage
- Algemene informatie
- Deelnemende bedrijven
- Contact
- Handleidingen
- Mogelijkheden en achtergrond
- Nieuws
- Praktijkopdrachten
- Basistraining voedselveilig produceren
- 1. Werken in de voedingsmiddelenindustrie
- 2. Voedsel veilig produceren
- 3. Mens
- 4. Omgeving
- 5. Grondstoffen
- 6. Procesapparatuur
- Inleiding
- 6.1 Fysische besmetting via procesapparatuur
- 6.2. Microbiologische besmetting
- 6.3 Chemische besmetting via procesapparatuur
- 6.4 Besmetting met allergenen via procesapparatuur
- 6.5 Procesomstandigheden
- 6.6 Preventief onderhoud
- 6.7 Samenvatting procesapparatuur
- 6.6 Actielijst procesapparatuur
- 7. Micro-organismen
- 8. Reinigen en desinfecteren
- 9. Food Defense en Food Fraud
- 10. Kwaliteitzorgsystemen
- Basistraining veilig werken
- Koek
- Snoep
- Vragen/ toetsen
- Sitemap
- Zoeken
- Inloggen