Sitemap
- Homepage
- Algemene informatie
- Deelnemende bedrijven
- Contact
- Handleidingen
- Mogelijkheden en achtergrond
- Nieuws
- Praktijkopdrachten
- Basistraining voedselveilig produceren
- 1. Werken in de voedingsmiddelenindustrie
- 2. Voedsel veilig produceren
- Inleiding
- 2.1. Fysische besmetting
- 2.2 Microbiologische besmetting
- 2.3 Chemische besmetting
- 2.4 Besmetting met allergenen
- 2.5 Proces contaminanten
- 2.6 Algemene hygiënische reiniging
- 2.7 Persoonlijke hygiene
- 2.8 Kwaliteitszorgsystemen
- 2.9 Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)
- 3. Mens
- 4. Omgeving
- 5. Grondstoffen
- 6. Procesapparatuur
- 7. Micro-organismen
- 8. Reinigen en desinfecteren
- 9. Food Defense en Food Fraud
- 10. Kwaliteitzorgsystemen
- Basistraining veilig werken
- Koek
- Snoep
- Vragen/ toetsen
- Sitemap
- Zoeken
- Inloggen